Pilates – Manuvision


                            


Om Pilates 
Matwork er gruppetræning i Pilates på forskellige sværhedsgrader. Træning foregår primært på måtte.

Alle øvelser kan gøres lettere og sværere ved blot at ændre få detaljer ved øvelsen, og en dygtig, certificeret instruktør vil kunne foretage de ændringer i løbet af træningen i forhold til de forskellige kroppe. 

Om du er begynder, let øvet eller øvet eller har brug for fysiopilates eller efterfødselsgenoptræning, kan vores uddannede pilates-lærere tilbyde adskillige hold, på flere niveauer.

I pilates arbejdes der målrettet med at skabe balance mellem styrke og smidighed, og samtidig virker træningen afstressende. Pilates-træning er effektiv og giver dig en flot kropsholdning og et stærkt muskelkorset.


For at skabe varieret undervisning bruger vi forskellige redskaber, som f.eks. de store træningsbolde, mini flex balls, elastikker og fitness-cirklen
.

Om Manuvision

Manuvision-træning er styrke, puls og stræk. Du får en blanding af alt det bedste fra karate, yoga og god gammeldags gymnastik. Det er en træning, der kommer hele kroppen rundt.
Vi vækker muskler og bindevæv til live, stimulerer kredsløbet, styrker ryg og mave og smidiggør vores led, så der kommer flow i kroppens energisystem. På den måde kommer du til at mærke alt det liv, du har i kroppen.
Træningen er for dig, der er nysgerrig på sammenhængen mellem krop, tanke og følelse og på at arbejde med din krop på en fri og undersøgende måde.