Andre Yoga Hold

Manuvison

Manuvision-træning er styrke, puls og stræk. Du får en blanding af alt det bedste fra karate, yoga og god gammeldags gymnastik. Det er en træning, der kommer hele kroppen rundt.
Vi vækker muskler og bindevæv til live, stimulerer kredsløbet, styrker ryg og mave og smidiggør vores led, så der kommer flow i kroppens energisystem. På den måde kommer du til at mærke alt det liv, du har i kroppen.

Træningen er for dig, der er nysgerrig på sammenhængen mellem krop, tanke og følelse og på at arbejde med din krop på en fri og undersøgende måde.

Fredag  kl. 10.00-11.30

Forløb: kontakt underviser Stine Milwertz for information om holdstart – tlf. 23254595

 

Fredfyldt Fredage – Restorative Yoga

Restorativ yoga foregår mest liggende eller siddende. Det handler om at dæmpe det sympatiske nervesystem og fremelske det parasympatiske nervesystem, så kroppen kan få ro og restituere. Der er fire ting, der skal i spil for at sætte de rette betingelser for denne proces: Der skal være stille, kroppen skal være i ro, der skal være varmt, og så skal der være forholdsvis mørkt. Der bliver brug for pøller, klodser, tæpper og ikke mindst øjnpuder, som vi stiller til rådighed. Du skal selv medbringe en ekstra trøje og sokker. Hvis du trænger til at trække stikket og begynde weekenden på en fredfyldt måde, så er dette restorativ yogahold lige noget for dig. Du møder en underviser, der er omsorgsfuld, nærværende, empatisk og rolig med et positivt og smilede mind set.

Fire fredage -  d. 3.9, 1.10, 29.10 og 26.11 kl. 16.00 – 18.00

Pris: 1000,- kr.

Hold nr. 7421204011

Underviser : Susanne Kristensen

Tilmelding: AOF Silkeborg tlf. 86812100